Access Bars: Upgrade your life!

 

WAT ZIJN ACCESS BARS® ?

Access Bars is een hands-on modaliteit waarbij die door Gary Douglas geïntroduceerd werd begin de jaren 1990. Ze bestaat uit 16 energie bars die door je hoofd lopen. Deze bars hebben specifieke verbindingspunten die verband houden met bepaalde gebieden en aspecten in jouw leven.  Tijdens een Access Bars sessie, worden deze punten lichtjes aangeraakt en laten de electromagnetische lading los van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen, en overtuigingen die jou hebben beperkt in de desbetreffende gebieden in je leven. 

Op vandaag wordt Access Bars in meer dan 170 landen over de hele wereld gebruikt als een krachtige en pragmatische tool door families, scholen, ondernemingen, atleten, gevangen, psychologen, kunstenaars en zoveel meer.

 

 

HOE WERKT HET ?

Stel je voor dat iemand een knop kon indrukken die de stem in je hoofd die jou vertelt dat je niet goed genoeg bent of dat je jouw droom niet kan waarmaken,  afzet?  De beperkingen die je in je leven creëert zijn verbonden met gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je hierover hebt. 
Raak licht de bars-punten aan en je begint los te laten wat je had vastgezet wat je verhindert om te geloven dat je alles in je leven kan hebben waarvan je altijd hebt geweten dat het mogelijk is.  
Een van de levens-veranderende componenten die vanzelf gebeuren met elke Access Bars sessie is het element van ontvangen. Hoe vaak laten we onszelf toe om onze muren te laten zakken echt te ontvangen wat de andere persoon ons echt geeft. Leren ontvangen is een sleutel om meer van wat we vragen in ons leven te ontvangen. Access Bars faciliteert ontvangen op een andere manier dan welke andere modaliteit in deze realiteit.

 

 

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN BARS SESSIE? 

Access Bars heeft duizenden mensen geholpen om allerlei aspecten in hun leven te veranderen. Mensen rapporteren betere gezondheid, gemak om te slapen, gewichtsverlies, betere sex en relaties, minder angstig zijn, depressies verdwijnen, minder stress, en zo veel meer...
Kinderen en tieners die bars sessies ontvangen zijn gelukkiger, voelen zicht beter en doen het veel beter om school en thuis. Ze voelen zich beter in hun vel bij hun leeftijdsgenoten, hebben minder driftbuien en uitbarstingen en ze als ze er hebben duren ze veel minder lang. Ze hebben veel meer gemak met de aanpak van hun leven, schoolwerk en kinderen gaan zelf aan hun ouders vragen om een bars sessie te krijgen... “Mamma, wil je dat ding op mijn hoofd terug doen?”

 

 

WAT ERVAAR JE IN EEN BARS SESSIE?

Herinner jij je nog de laatste keer in je leven dat je totaal ontspannen was en gekoesterd en verzorgd? Of is het net iets te lang geleden dat je de healing en de vriendelijkheid hebt ontvangen, zonder oordeel voor jouw lichaam en wie je bent? 

​Elke persoon is anders dus er bestaat niet zoiets als een "normale" Access Bars sessie. Elke sessie is anders.
De meest voorkomende effecten zijn: een verhoogde gevoel van vrede, gemak, mindere reactief zijn in situaties die ons vroeger van streek maakten, diepere slaap,... 

Hoe vaker je je Bars laat lopen, hoe meer je je bewust wordt van de mogelijkheid om te functioneren vanuit waarnemen, weten, zijn en ontvangen. Je bent meer aanwezig in je Leven. 

Er is geen juiste of foute manier en de beste manier om te ontdekken wat Access Bars voor jou zal doen is het voor jezelf komen uittesten!

Bars Practitioner:

eendaagse klas​Eén dag. Verander jouw leven. Ontspan. En vind jezelf. 
Access Bars is een 1-daagse klas die alles kan veranderen...

Tijdens een Access Bars klas ontvang je twee  Access Bars sessions en je zal ook twee sessies geven.
Je ontvangt een handboek om Access Bars te leren waarin ook de 32 bars punten op het hoofd staan uitgelegd, de correcte handposities en andere tools van Access Consciousness.
​Na deze klas ben je bars practitioner en kan je aan anderen - ook cliënten - een volledige Bars sessie geven.

Inschrijven

 

 

Data: kijk hier voor de mogelijkheden

Tijd: 9.30 - 18.00 inclusief tijd voor individuele lunchpauze
Registratie en entree vanaf: 9u.00

Investering: Prijzen zijn wereldwijd vastgesteld door Access Consciousness® : 300 euro
Deelnemers die de Access Bars Class herhalen betalen 50% van het bedrag.
Kinderen tem 15 jaar mogen gratis deelnemen onder begeleiding van een betalende volwassene, in overleg met de Facilitator. Zij ontvangen geen handleiding.
16-17 jarigen betalen 50% en ontvangen wel een handleiding.
De prijs van de opleiding is inclusief handleiding, drankjes en versnapering.
 
Wat is nog meer mogelijk? 


Na reeds één Access Bars klas kan je al deelnemen aan de Access Foundation klas.
Wil je zelf Bars Facilitator worden (en de klas aan anderen onderwijzen) dan kan dat door de Access Bars klas te volgen bij 3 verschillende gecertificeerde Access Bars Facilitators en je daarna officieel aan te melden bij Access Consciousness®. 

 

 

STAP 1:


Vul hier je registratie formulier in. Na aanmelding ontvang je een automatische e-mail met alle informatie!
Zorg dat je hilde.geeraert@gmail.com in jouw veilige lijst hebt staan. Voor GMAIL gebruikers: check na aanmelding aub direct je SPAM/ongewenste e-mail box!
Als je deze welkomst e-mail niet ontvangen hebt, neem dan aub. contact op via hilde.geeraert@gmail.com

STAP 2:


Voor deze klas hanteren wij betaling vooraf! 
Als jouw betaling is binnengekomen, is je plaats en deelname aan de workshop officieel bevestigd. 

Geld overmaken met Internet bankieren of betaal App op je telefoon.
​Maak €300,- of €150,- (wat voor jou van toepassing is) over naar:
Argenta bank BE71 9731 1360 0269
BIC code :  ARSPBE22
Tav: Hilde Geeraert
Mededeling: “Access Bars [datum] [naam]”

Heb je vragen? 

 

 

Neem contact! 
Email: Hilde.geeraert@gmail.com of 
tel: +32 495 65 33 65

Een Bars sessie boeken? 

 

 

Een Bars sessie duurt ongeveer 90 minuten. 
Tijdens jouw sessie worden ook vaak vragen en clearings gebruikt om oude energie los te laten en nieuwe mogelijkheden te creëren voor jouw leven. Je kan zelf aangeven waar je meer helderheid en gemak in wil creëren. 

Wil je graag een sessie boeken, contacteer mij via email: Hilde.geeraert@gmail.com of per 
tel: +32 495 65 33 65

Sessions and Classes

Access Bars® Class

1 day  -  300€

Symphony Session®

45'  -  150€

 

Ranstse steenweg. 63,

2520 Emblem - Belgie

(Near Antwerpen - Lier )

Access Foundation®

4 days  -  1400€

Healing

30'  -  100€

 

Ranstse steenweg. 63,

2520 Emblem - Belgie

(Near Antwerpen - Lier )

Specialty Class

On request

Bars /Body Process

60'  -  120€

 

Ranstse steenweg. 63,

2520 Emblem - Belgie

(Near Antwerpen - Lier )

Empowering people to have 
the success they desire.